Криміналістична характеристика осіб, які втягують неповнолітніх у заняття проституцією - D. Vasin (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено особу злочинця як елемент криміналістичної характеристики втягнення неповнолітніх у заняття проституцією. Здійснено аналіз найбільш суттєвих криміналістичних рис особи злочинця зазначеного протиправного діяння, за результатами якого складено його типовий криміналістичний портрет.