Стан наукових досліджень проблем розслідування вбивств, пов’язаних із безвісним зникненням особи - D. Ishchuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто наукові дослідження щодо розслідування вбивств, пов’язаних із безвісним зникненням особи. Обґрунтовано недостатній рівень теоретичної та практичної розробленості цієї тематики. Запропоновано напрями вивчення проблем розслідування вбивств, пов’язаних із безвісним зникненням особи.