Правові проблеми протидії злочинності оперативними підрозділами національної поліції України - O. Yemets (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто комплекс питань, пов’язаних із особливостями правового регулювання діяльності Національної поліції України, зокрема під час надання поліцейських послуг у сфері протидії злочинності. Акцентовано на визначенні сучасних проблем юридичного забезпечення роботи оперативних підрозділів Національної поліції України. Розроблено пропозиції щодо внесення відповідних змін до чинного законодавства, за допомогою яких можливе вирішення наявних проблем.