Вид і розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, як обов’язковий елемент предмета доказування слідчим у кримінальному провадженні - M. Sofin (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено вид і розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, як обставини, що підлягають доказуванню в кримінальному провадженні, задля забезпечення їх однозначного тлумачення та застосування в діяльності слідчих.