Новаторський підхід до розв’язання проблем захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства - G. Timchenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Новаторський підхід до розв’язання проблем захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства