Актуальні проблеми організації науково-дослідної та дослідно-конструкторської роботи в системі МВС України - S. Cherniavskyi; Yu. Orlov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто актуальні проблеми організації науково-дослідної та дослідно-конструкторської роботи в системі МВС України в контексті інноваційної складової відомчої науки.