Характеристика злочинів, пов’язаних із торгівлею людськими органами, учинених під час військових конфліктів - O. Illiashenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто особливості вчинення загальнокримінальних злочинів під час військових конфліктів. Розрито зв’язок між військовими конфліктами та можливістю вчинення дій, пов’язаних із торгівлею людськими органами. Висвітлено окремі проблемні питання щодо набуття досвіду в боротьбі зі злочинами, що вчиняються під час військових конфліктів.