Актуальні проблеми виникнення ризиків під час кримінального провадження - N. Makarenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто сутність ризиків, що виникають під час кримінального провадження. На підставі здійсненого аналізу запропоновано класифікацію зазначеного соціально-правового явища.