Завдання та повноваження суб’єктів контролю щодо протидії злочинам у бюджетній сфері - I. Kupranets; V. Matvienko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито поняття суб’єктів фінансового контролю, їх завдання та повноваження щодо протидії злочинам у бюджетній сфері.