Особливості спеціального досудового розслідування кримінальних правопорушень щодо деяких категорій осіб - I. Tsiupryk; D. Alieksieieva-Protsyuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто особливості спеціального досудового розслідування щодо осіб, які перебувають на тимчасово окупованій території України або в зоні проведення антитерористичної операції. Окреслено алгоритм дій слідчого (прокурора) в межах цього процесуального інституту.