Використання результатів журналістських розслідувань у кримінальному процесуальному доказуванні - A. Daniel (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто проблемні питання, пов’язані з використанням матеріалів журналістських розслідувань у кримінальному процесуальному доказуванні. Досліджено особливості трансформації непроцесуальної інформації, отриманої за результатами проведення журналістських розслідувань, у доказову.