Проблемні питання тимчасового доступу до речей та документів - M. Sofyin (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено проблемні аспекти такого заходу забезпечення кримінального провадження, як тимчасовий доступ до речей і документів. Розкрито підстави, строки та процесуальний порядок проведення цієї процесуальної дії.