Запровадження системи аналізу ризиків у діяльності підрозділів боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, національної поліції України - V. Vasylynchuk; V. Dubyna; A. Nebytov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито питання щодо впровадження системи аналізу ризиків у діяльність підрозділів боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції.