Методи дослідження ознак знищення, підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу - V. Bondarenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено огляд злочинів, пов’язаних зі знищенням, підробкою або зміною номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Доведено, що вони учиняються в умовах неочевидності, мають груповий характер, з огляду на що процесуальним шляхом складно виявити обставини їх учинення, свідків, а також інші епізоди протиправної діяльності. Висвітлено актуальні проблеми проведення експертних досліджень під час розслідування таких злочинів.