Запобігання корупції в бюджетній сфері - V. Bodnar (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено огляд питань щодо зміцнення законності в Україні як європейській державі. Розглянуто проблеми та перспективи подолання корупції серед органів місцевого самоврядування в бюджетній сфері.