Проблеми правової регламентації призначення та проведення криміналістичних (судових) експертиз у кримінальних провадженнях в Україні - V. Areshonkov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто проблеми правового характеру, пов’язані з призначенням і проведенням криміналістичних (судових) експертиз у кримінальних провадженнях. Обґрунтовано необхідність внесення окремих змін до чинного кримінального процесуального законодавства. Запропоновано конкретні рекомендації щодо усунення наявних прогалин правової регламентації цього питання