Криміногенна ситуація та заходи запобігання злочинам на ринку будівництва житла - A. Vavrysh (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено злочини, що вчиняються у сфері будівництва житла. На основі аналізу регулятивного законодавства, експертних оцінок, правозастосовної та судової практики запропоновано комплекс профілактичних заходів загальносоціального та спеціального кримінологічного характеру.