Оперативно-розшукова характеристика злочинів у бюджетній сфері: теорія та практика - V. Matviienko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито теоретичні та практичні аспекти оперативно-розшукової характеристики злочинів. Визначено зміст поняття оперативно-розшукової характеристики злочинів у бюджетній сфері.