Безпекова політика України в умовах євроінтеграції - T. Avakian (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено безпекову політику України в умовах європейської інтеграції. Визначено зміст, форми, суб’єкти й напрями реалізації такої політики.