Адміністративно-правові механізми управління фінансово-економічними ризиками в умовах інформаційної війни та надзвичайних правових режимів - V. Kovryhina (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто найбільш актуальні питання управління фінансово-економічними ризиками в умовах інформаційної війни та надзвичайних правових режимів.