Виявлення фактів торгівлі людьми підрозділами боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції - V. Vasylynchuk; V. Dubyna; A. Nebytov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито особливості виявлення фактів торгівлі людьми підрозділами боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції.