Правові аспекти оперативно-розшукової діяльності кримінальної поліції - O. Yemets (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Представлено результати аналізу правових засад здійснення оперативно-розшукової діяльності правоохоронними органами України. На підставі дослідження положень окремих законів України визначено юридичні проблеми реалізації зазначеної діяльності кримінальною поліцією, а також запропоновано відповідні зміни до чинного законодавства для їх розв’язання.