Надання слідчим суддею дозволу на проведення негласних слідчих (розшукових) дій - M. Makarov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено порядок надання слідчим суддею дозволу на проведення негласних слідчих (розшукових) дій.