Політика Федеративної Республіки Німеччина щодо протидії наркотизму - A. Chukaieva (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
На основі аналізу досвіду Федеративної Республіки Німеччина у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів зроблено висновки щодо оптимізації заходів стосовно подолання такого негативного явища, як наркоманія.