Нотаріальна доктрина України: теоретичний синтез - O. Nelin (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено концептуальні підходи до тлумачення нотаріальної доктрини та реформування інституту нотаріату в Україні. Розглянуто місце нотаріальної доктрини в правовій системі як центральної ланки, що містить практичний аспект фундаментальних наукових проблем. Окреслено напрями її подальшого розвитку та засади впровадження в національну правову політику.