Взаємодія оперативних підрозділів МВС України з іншими суб’єктами запобігання злочинам у сфері кредитних операцій банків - V. Cherniei; S. Trach (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто актуальні правові, організаційні та практичні проблеми взаємодії оперативних підрозділів органів внутрішніх справ, слідства, а також служб банківської безпеки щодо запобігання злочинам у сфері кредитних операцій банків в Україні.