Корупційні злочини в Україні: проблеми кримінально-правового розуміння - A. Savchenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто проблеми кримінально-правового розуміння корупційних злочинів в Україні. З урахуванням положень національного кримінального законодавства та поглядів вітчизняних науковців розкрито поняття, ознаки, наслідки, види корупційних злочинів, а також наголошено на деяких дискусійних моментах щодо їх характеристики.