Організовані форми шахрайства в системі сучасної злочинності в Україні - A. Mykytchyk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто основні форми шахрайства, яке вчиняють організовані групи. Виявлено стійку тенденцію до економізації організованого шахрайства.