Повідомлення про підозру: значення інституту та проблеми правозастосування - I. Rogatiuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено комплексний науковий аналіз кримінального процесуального інституту повідомлення про підозру, досліджено процесуальну форму, визначено його зміст, з’ясовано його значення у кримінальному провадженні.