Методологічні засади та стан дослідження проблем документування корупційних злочинів оперативними підрозділами - S. Telenyk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Обґрунтовано актуальність дослідження проблем документування корупційних злочинів оперативними підрозділами з метою розроблення відповідної концепції й надання на її основі рекомендацій з удосконалення чинного законодавства і практики його застосування. Визначено основні напрями такого дослідження. У межах кожного з цих напрямів охарактеризовано сучасний стан розробленості відповідної проблематики. Окреслено методологічні засади дослідження проблем документування корупційних злочинів оперативними підрозділами.