Діяльність оперативних підрозділів щодо профілактики створення або утримання місць розпусти - O. Yemets; A. Nebytov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито комплекс питань, пов’язаних з діяльністю оперативних підрозділів щодо профілактики створення або утримання місць розпусти в Україні. Розглянуто правові аспекти дій правоохоронних органів у цій сфері. Запропоновано авторські рекомендації для оперативних підрозділів щодо запобігання таким злочинам.