Актуальні питання запобігання злочинам: кримінолого-віктимологічна парадигма - O. Kvasha (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Актуальні питання запобігання злочинам: кримінолого-віктимологічна парадигма