Місце та роль прокурора – процесуального керівника в організації досудового розслідування - V. Sakal (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто теоретичні та практичні питання реалізації прокурором закріплених КПК України повноважень щодо нагляду за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва.