Законодавче забезпечення протидії сексуальній експлуатації в Україні - A. Nebytov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Обґрунтовано специфіку міжнародно-правової протидії сексуальній експлуатації, стан приєднання України до відповідних міжнародних договорів. Розглянуто закони України та підзаконні документи, пов’язані з правоохоронною діяльністю щодо запобігання цьому злу. Визначено особливості національного законодавства в такій сфері