Організовані форми співучасті за кримінальним кодексом України - A. Vozniuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз актуальних питань кримінальної відповідальності за злочини, учиненні в організованих формах співучасті, за Кримінальним кодексом України. Розкрито поняття, ознаки й види організованих груп і злочинних організацій, а також окремі проблемні питання кримінально-правової кваліфікації злочинів, учинених у складі цих організованих злочинних об’єднань.