Особливості розгляду судом справ про встановлення факту батьківства (материнства) - T. Kashperska (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто процесуальний порядок розгляду судом справ про встановлення факту батьківства (материнства). На підставі аналізу наукової літератури та цивільного процесуального законодавства України встановлено суб’єктний склад осіб, які беруть участь у таких справах, визначено специфіку доказів і доказування, а також виокремлено особливості виконання відповідних судових рішень.