Нормативно-правове регулювання оперативно-розшукової діяльності міліції - Yu. Orlov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено питання нормативно-правового регулювання оперативно-розшукової діяльності міліції в контексті нового кримінально-процесуального законодавства України.