Проведення спеціального слідчого експерименту під час фіксації фактів злочинів у сфері службової діяльності - S. Nikolayuk; R. Radchenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто особливості проведення спеціального слідчого експерименту під час фіксації фактів злочинів у сфері службової діяльності.