Процесуальні форми взаємодії слідчих з іншими співробітниками правоохоронних органів під час розслідування насильницьких злочинів, учинених щодо неповнолітніх - V. Paskowski (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто проблемі питання, пов’язані з особливостями взаємодії слідчих зі співробітниками оперативних підрозділів та кримінальної міліції у справах дітей, а також компетентними органами й посадовими особами іноземних держав під час розслідування насильницьких злочинів, учинених щодо неповнолітніх.