Пошук фактичних даних про ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів - O. Yemets (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз статистичних даних про виявлення органами внутрішніх справ фактів увезення, виготовлення, збуту й розповсюдження порнографічних предметів. Висвітлено особливості правового забезпечення роботи правоохоронних органів у цій сфері. Визначено об’єкти оперативного пошуку такої протиправної діяльності, а також запропоновано напрями його здійснення.