Правові аспекти встановлення місцезнаходження підозрюваного та обвинуваченого з використанням телекомунікації - E. Shapovalenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення та можливості телекомунікацій під час установлення місцезнаходження підозрюваного й обвинуваченого.