Заходи щодо запобігання та протидії корупції: міжнародний досвід - V. Vasylynchuk; S. Kalyuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
На основі аналізу дослідження міжнародної практики надано характеристику одного із заходів запобігання корупції конфлікту інтересів.