Становлення кримінальних процесуальних засад участі прокурора в кримінальному судочинстві: зв’язок історії та сучасності - I. Rohatiuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз наявних кримінальних процесуальних засад участі прокурора в кримінальному судочинстві. Досліджено історичні витоки їх розвитку та детермінанти походження.