Новий погляд на генезис та профілактику психосоматичних розладів у працівників органів внутрішніх справ - V. Marchak (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Новий погляд на генезис та профілактику психосоматичних розладів у працівників органів внутрішніх справ