Напрями нормативного врегулювання та практичного впровадження використання поліграфних технологій у правоохоронній сфері - V. Cherney (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто актуальні проблеми теорії та практики психофізіологічних досліджень, підготовки фахівців-поліграфологів, а також шляхи законодавчого закріплення використання поліграфних технологій під час відбору персоналу та розслідування злочинів.