Перспективи розвитку порівняльного правознавства - O. Turina (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено окремі аспекти сучасного етапу розвитку порівняльного правознавства, його предмета й потенційних можливостей як юридичної науки.