Суб’єкти й форми реалізації державної політики у сфері внутрішніх справ - T. Avakian (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто статус суб’єктів реалізації державної політики у сфері внутрішніх справ, а також відповідні форми цієї діяльності.