Особливості обмеження «протипоказання» особи на участь у проходженні психофізіологічної експертизи з використанням поліграфа - O. Motliakh (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз актуального питання щодо індивідуальних обмежень «протипоказань» підекспертної особи на участь у проходженні психофізіологічної експертизи з використанням поліграфа. Розкрито сутність цих фізіологічних обмежень, недотримання яких негативно позначається на результаті експертизи та якості розслідування конкретного кримінального правопорушення.