Процесуальний статус потерпілого: проблемні питання та шляхи вдосконалення - O. Solonova (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз положень чинного кримінального процесуального законодавства України, що регламентують статус потерпілого. Розкрито питання захисту прав останнього та запропоновано шляхи його вдосконалення.