Злочини, учинені у сфері сімейних відносин: особливості окремих понять - O. Bespaly (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено дефініцію понять «насильство», «посягання», «сімейна та побутова злочинність». Запропоновано авторське визначення поняття «насильницьке посягання у сфері сімейних відносин».